trajecten

Door meerdere buitensessies aan elkaar te koppelen maak je je eigen coachingtraject. Als je een vooraf samengesteld pakket aanschaft krijg je één factuur met voor particulieren een extra korting.
Interesse in een pakket? Begin dan met het boeken van een (gratis) kennismaking.


coaching buitenpakket 4x 1,5u

Vier buitensessies van anderhalf uur, op dezelfde locatie of verschillende locaties.
Geschikt als je begeleiding zoekt bij een persoonlijk ontwikkelingsproces of veranderwens. Of als je wilt dat ik, in een belangrijke fase in je leven, een periode met je meeloop en je daarin begeleid.

De "Vivaldi-variant ": als je een coach/sparringpartner zoekt door het jaar heen, kun je dit pakket prima gebruiken om elk jaargetijde een keer af te spreken. Laat je inspireren door de verschillende seizoenen!

particulieren v/a € 450,- incl. BTW

zakelijk v/a € 540,- excl. BTW

zakelijk v/a € 738,- excl. BTW
(inclusief offerte, tussentijds contact, eindverslag, evaluatiegesprek)


coaching binnenstebuitenpakket 6x 1,5u

Drie buitensessies wisselen we af met drie binnensessies, op de praktijklocatie in Amsterdam. Dat past goed bij reflecteren en tussentijdse ervaringen analyseren. Op de stoffen fauteuils is het aangenaam vertoeven. Je kunt kiezen uit "relaxed onderuit" of "actief aan tafel". Je kunt uitwerkingen van opdrachten meebrengen om te bespreken en natuurlijk ter plekke aantekeningen maken.

Deze combinatie versterkt en verbindt. De ervaringen en bevindingen van de buitensessie neem je mee in een verdiepende en verhelderende binnensessie. Je komt weer helemaal centraal te staan in je eigen leven.

particulieren v/a € 660,- incl. BTW

zakelijk v/a € 810,- excl. BTW

zakelijk v/a € 1.152,- excl BTW
(inclusief offerte, tussentijds contact, eindverslag, evaluatiegesprek)