voorbeeldlocaties


"Ik vond de wandeling en ons gesprek ontzettend inspirerend!" 

wandelcoaching en buitencoaching "Lopen met Luc " | Bussum

Hieronder zie je ter inspiratie vier gebieden, verschillend van eigenschappen en karakter, met een gevarieerd aanbod aan buitencoaching. Kom zelf gerust met een ander voorstel!

Centraal staat dat je verder komt met je vraag, dat je handvatten krijgt om mee aan de slag te gaan. We laten ons inspireren door de omgeving en staan stil bij wat er te ontdekken valt. Dat we buiten zijn betekent dus niet persé dat we de hele tijd aan het wandelen zijn. We staan open voor wat er ontstaat.

Zin om met mij stappen te zetten? Je kunt online direct een wandeling boeken.
Eerst kennismaken kan natuurlijk ook.


1. Park Frankendael - Amsterdam

Frankendael is de enige overgebleven buitenplaats in Amsterdam. Eromheen ligt een prachtig, compact en afwisselend park. Een soort proeverij van tuinen: een stukje donker bos met heemtuin, een licht speelveld, een stijltuin, fleurige schooltuintjes, veel kleine bruggen, waterpartijen, doorkijkjes en her en der een bouwwerk. 

Door al deze afwisseling is het uitstekend geschikt om met elke begeleidingsvraag aan de slag te gaan. Wandelend, of door juist even stil te staan bij wat je belangrijk vindt.


2. Diemerbos - Diemen

Waar de A1 en A9 samenkomen ligt het jonge Diemerbos: open velden omzoomd door dichte beplanting, poldergebied, een stuk moerasbos en een speelbos. In dit Hollands parklandschap is water altijd nabij, met in de lucht een loerende roofvogel. Weidsheid en beslotenheid wisselen elkaar af en stimuleren een andere blik. 

Dit gebied nodigt uit tot wandelen: goed om te ontdekken hoe je zaken in beweging kunt krijgen, om onderwerpen grondig door te akkeren en praktische oplossingen te zien.


3. door heide en bos - Blaricum

Weidse uitzichten over heide, aan de randen bos en in het midden een wat ruiger gedeelte. In deze natuur kom je snel en goed tot je recht. Je komt op adem, voelt je weer fris en ervaart weer ruimte in jezelf.

Dit landschap heeft veel mogelijkheden en past met name goed om helderheid te krijgen bij keuzes, bij richtingsvragen (welke kant ga ik op?) en vragen in de categorie "wie ben ik?", zoals "wat past bij mij?", "wat zijn mijn kwaliteiten?", "wat vind ik belangrijk?".

 


4. over duinen en strand - Egmond aan Zee

Je stapt het duingebied in en bent meteen in een andere wereld. Dan weer beschut, dan weer kijkend over de duintoppen en de zee, ervaar je de bijzondere en unieke natuur langs de kustlijn. 

Je klimt en daalt, met het zand onder je voeten en de zilte wind in je gezicht. Je ervaart je lijf van top tot teen. Is er een snellere manier om alles los te laten, om helemaal tot jezelf te komen?

Je ervaart het grotere geheel, verbinding en ook vergankelijkheid, de overgang van het één naar het ander: hier passen de grotere vragen van het leven. Hier kom je weer tot de kern. Jouw kern.


5. Luc op locatie

Coaching kan overal. Lopen met Luc kan dus in principe ook overal.  

Heb je zelf een voorstel voor een natuurlijke omgeving? Of wil je rechtstreeks vanuit je werk een rondje lopen? Neem contact op om het te bespreken. 

Mogelijkheden zijn er in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland.

De fotoserie op de homepagina bevat gebieden die cliënten zelf uitgekozen hebben.)